lauantai 1. marraskuuta 2014

Ruumissaaren kotiensi-ilta ja possessoitu tallenne

Punainen, mykistetty ruutu kesti pari sekuntia.

Ruumissaari -lyhytelokuva oli tarkoitus julkaista tänään pyhäinpäivän kunniaksi, mutta erikoinen välikohtaus viimeisen koeyleisön näytöksessä muutti suunnitelmat.

Elokuvan työryhmästä, korppikelalaisista sekä liittolaisista koostunut juhlaseurue oli kokoontunut perinteisiin pyhäinpäivän illanistujaisiin. Ohjelmassa oli Studio Korppikelan halloweendokkarin sekä Youtubeen lataamista vaille valmiin lyhytelokuvan katsominen.

Esitettävänä oli viimeisin (vol. 4) versio Ruumissaaresta (huomattakoon, että kyseessä oli siis eri tallenne kuin maailmanensi-illassa Hevimestassa). Kesken esityksen ennalta tarkistamaton versio heittikin elokuvaan kuulumattoman pahaenteisen punaisen sävyn kesken kohtauksen muutaman sekunnin ajaksi. Kuvassa välähtää myös sekunnin murto-osan ajan kameraa kohti kurottava käsi (osio elokuvan täysin eri kohtauksesta). Nämä erikoiset ja pikkutarkan tutkimisenkin jälkeen täysin ilman paikallistettavaa syytä ilmestyneet kuvat johtivat siihen päätökseen, että tallenne oli possessoitu. Osuvampaa pyhäinpäivän näytöstä kauhuelokuvalta olisi tuskin voinut odottaakaan.

Tämä määrittelemättömän tahon "käsittelemä" tallenne ei tule valitettavasti päätymään verkkoon (ehkä ensi vuoden pyhäinpäivänä..?), joten elokuvan julkaisu tulee siirtymään päivällä sikäli mikäli kurpitsajuhlan henget eivät näe tarpeelliseksi jättää puumerkkiään seuraavaankiin lataukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti